• Ana Sayfa
  • Forum
  • Programlar
    • Personel ödemeleri programı
    • İşçi maaş programı
    • Taşeron işçi maaş programı
    • Sözleşmeli maaş programı
    • İzin takip programı
    • Günlük devam izlenimi programı
    • Araç görev emri programı
    • Program destek bölümü
    • Diğer sorularınız
  • İletişim
    • Köy ve mahalle muhtarlıkları
    • Resmi kurumlar
    • İl Müdürlüğü Telefonları
    • Personel telefonları
    • Valimiz
    • Kaymakamımız
    • Belediye başkanımız
    • Tarım İl Müdürümüz
  • Ara
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol
  • Mehmet KURU »
  • admin profili »
  • İletileri Göster »
  • Mesajlar
  • Kimlik Bilgileri
    • Özet
    • İstatistikleri Göster
    • İletileri Göster...
      • Mesajlar
      • Konular
      • Eklentiler

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

  • Mesajlar
  • Konular
  • Eklentiler

Mesajlar - admin

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6
26
Genel bilgi ve dökümanlar / İzin yönetmeliği
« : 14 Şubat 2020, 09:18:30 »
1- YILLIK İZİN
Hizmete göre; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 102 nci maddesi. 1-Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir.
1 yıl için 20 gün 2-Birbirini izleyen iki yılın izni bir arada verilebilir. Cari yıl ile bir önceki yıl hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer.
10 yıldan fazla hizmeti olanlar için 30 gün 3-Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.
  4- Zorunlu hallerde bu sürelere gidiş ve dönüş için en çok ikişer gün eklenebilir.
  5- İzne esas 'hizmet süresinden', kazanılmış hak aylığında değerlendirilen süreler ile askerlik süreleri anlaşılmalıdır.
2- SAĞLIK İZNİ (ŞUA İZNİ)
Hizmeti sırasında radyoaktif ışınlarla çalışan personel. 30 gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 103 üncü maddesinin 3 üncü fıkrası. 1-Her yıl yıllık izne ilave olarak kullanılır.
3- MAZERET İZNİ (ANALIK İZNİ)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 16 Hafta 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (A) fıkrası. 1- Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir.
(Doğum öncesi Sekiz+ Doğum Sonrası Sekiz) 2- Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği halinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
  3-Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğum öncesi analık izninin başlaması gereken tarihten önce gerçekleşen doğumlarda ise doğum tarihi ile analık izninin başlaması gereken tarih arasındaki süre doğum sonrası analık iznine ilave edilir.
  4-Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü halinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.
4- MAZERET İZNİ (EVLAT EDİNME)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 8 Hafta 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (A) fıkrası. Üç yaşını doldurmamış bir çocuğu eşiyle birlikte veya münferit olarak evlat edinen memurlar ile memur olmayan eşin münferit olarak evlat edinmesi halinde memur olan eşlerine, çocuğun teslim edildiği tarihten itibaren sekiz hafta süre ile izin verilir. Bu izin evlatlık kararı verilmeden önce çocuğun fiilen teslim edildiği durumlarda da uygulanır.
5- MAZERET İZNİ (BABALIK)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan erkek memurlar 10 Gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (B) fıkrası. Memura, eşinin doğum yapması halinde talebi üzerine verilir.
6- MAZERET İZNİ (EVLİLİK)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 7 Gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (B) fıkrası. 1- Memurun kendisinin veya çocuğunun evlenmesi halinde isteği üzerine verilir.
2- Kanunda yazmasa da, evlilik izni, memurun tercihine bağlı olarak resmi nikah veya düğün tarihinden itibaren hesaplanarak verilebilir.  
7- MAZERET İZNİ (ÖLÜM)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 7 Gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (B) fıkrası. Memura eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hallerinde isteği üzerine verilir.
8- MAZERET İZNİ (Diğer Durumlar)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 10 Gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (C) fıkrası. 1- Memura babalık, evlilik ve ölüm halleri dışında zorunlu sebeplerde mazeretine bağlı toptan veya bölümler halinde 10 gün izin verilebilir. Zaruri hallerde öğretmenler hariç olmak üzere, bir sefer daha 10 gün izin verilebilir. Bu durumda, bu süreler yıllık izinden düşülür.
9- MAZERET İZNİ (SÜT İZNİ)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan kadın memurlar Doğum sonrası analık izni bitiminden sonra; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (D) fıkrası. 1- Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi dikkate alınır.
İlk altı ay 3 saat
İkinci altı ay 1,5 saat
 
10- MAZERET İZNİ (ENGELLİ ÇOCUK)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 10 Gün 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (E) fıkrası. 1-Memurlara; en az yüzde 70 oranında engelli ya da süreğen hastalığı olan çocuğunun Hastalanması halinde hastalık raporuna dayalı olarak ana veya babadan sadece biri tarafından kullanılması kaydıyla verilir.
2-Engelli ya da süreğen hastalı olan çocuğun evli olması durumunda eşinin de en az yüzde 70 oranında engelli olması gerekmektedir.
11- MAZERET İZNİ (Süt İzni Verilmeksizin İlave Analık İzni)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Birinci Doğumda 2 ay 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (F) fıkrası. 1-Çoğul doğumlarda belirtilen sürelere 1 ay eklenmektedir.
İkinci Doğumda 4 ay 2- Çocuğun engelli doğması veya doğumdan sonraki on iki ay içinde çocuğun engellilik durumunun tespiti hallerinde bu süreler on iki ay olarak uygulanır.
Üçüncü Doğumda 6 ay olmak üzere günlük çalışma süresinin yarısı 3-Evlatlık edinen memurlar da bu izinden yararlanabilmektedir.
12- HASTALIK İZNİ (UZUN SÜRELİ HASTALIK HALLERİ)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Kanser, verem ve akıl hastalığı gibi uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç gösteren hastalığı halinde 18 aya kadar, diğer hastalık hallerinde ise 12 aya kadar. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 105 inci maddesi 1-Memura uzun bir süre tedavi ihtiyacı gösteren hastalıklarda özlük hakları korunarak verilir.
2-Memurun hastanelerde yatarak gördüğü tedavi süreleri de hastalık izni olarak dikkate alınır.
3-Hastalık izni kullanan memurun iyileşememesi halinde belirtilen süreler kadar ilave izin verilir. Bu süre zarfında da memur iyileşemezse malulen emekliye sevk edilir.
13- HASTALIK İZNİ (KISA SÜRELİ HASTALIK HALLERİ)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Tek hekim raporu ile bir defada en çok 10 gün, bir evvelki raporda doktor tarafından kontrol muayenesi öngörülmüş ise en çok 10 gün daha Devlet Memurlarına Verilecek Hastalık Raporları İle Hastalık ve Refakat İznine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 1-Bir takvim yılı içerisinde tek hekim tarafından verilecek raporların toplamı 40 günü geçemez. Bu süre geçtikten sonra verilecek hastalık raporları Sağlık Kurulu olarak düzenlenmek zorundadır.
14- REFAKAT İZNİ
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Refakat izni üç aydır. Ancak gerekli görülürse bir üç ay daha verilebilir. Devlet Memurlarına Verilecek Hastalık Raporları İle Hastalık ve Refakat İznine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 1-Memurun bakmakla yükümlü olduğu veya memur refakat etmediği takdirde hayatı tehlikeye girecek ana, baba, eş ve çocukları ile kardeşlerinden birinin ağır bir kaza geçirmesi veya tedavisi uzun süren bir hastalığının bulunması hallerinde, bu hallerin sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla verilmektedir.
2-Memurun aylık ve özlük hakları korunmaktadır.
15- AYLIKSIZ İZİN (UZUN SÜRELİ HASTALIK HALİ)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 18 aya kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (A) fıkrası. 1-Kanser, verem ve akıl hastalığı gibi uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç gösteren hastalık halleri için verilen aylıklı izinlerin sonunda hastalığın devamı halinde verilebilmektedir.
16- AYLIKSIZ İZİN (DOĞUM SEBEBİ İLE)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 24 aya kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (B) fıkrası. 1-Doğum yapan memura, doğum sonrası analık izni süresinin veya süt izni hariç doğum sayısına bağlı olarak verilen izin süresinin bitiminden itibaren; eşi doğum yapan memura ise, doğum tarihinden itibaren istekleri üzerine 24 aya kadar verilmektedir.
17- AYLIKSIZ İZİN (EVLAT EDİNME)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar 24 aya kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (C) fıkrası. 1-Üç yaşını doldurmamış bir çocuğu eşiyle birlikte veya münferit olarak evlat edinen memurlar ile memur olmayan eşin münferit olarak evlat edinmesi halinde memur olan eşlerine, istekleri üzerine yirmi dört aya kadar aylıksız izin verilir. Evlat edinen her iki eşin memur olması durumunda bu süre, eşlerin talebi üzerine yirmidört aylık süreyi geçmeyecek şekilde, birbirini izleyen iki bölüm halinde eşlere kullandırılabilir
18- AYLIKSIZ İZİN (YURTDIŞI GÖREVLİ VEYA EĞİTİM)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Görev veya Öğrenim Süresi Kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (D) fıkrası. 1-Özel burs sağlayan ve bu burstan istifade etmesi için kendilerine aylıksız izin verilenler de dahil olmak üzere burslu olarak ya da bütçe imkanlarıyla yetiştirilmek üzere yurtdışına gönderilen veya sürekli görevle yurtiçine ya da yurtdışına atanan veya en az altı ay süreyle yurtdışında geçici olarak görevlendirilen memurlar veya diğer personel kanunlarına tabi olanlar ile yurtdışına kamu kurumlarınca gönderilmiş olan öğrencilerin memur olan eşleri ile 77 nci maddeye göre izin verilenlerin memur olan eşlerine görev veya öğrenim süresi içinde aylıksız izin verilebilir.
19- AYLIKSIZ İZİN (5 HİZMET YILI DOLANLAR)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar En Fazla İki Defa Kullanılması Şartıyla 1 Yıla Kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (E) fıkrası. 1-Yıllık izinde esas alınan süreler itibarıyla beş hizmet yılını tamamlamış olanlara isteği halinde en fazla iki defa kullanılması kaydıyla bir yıla kadar izin verilir.
2-Sıkıyönetim, olağanüstü hal veya genel hayata müessir afet hali ilan edilen bölgelere 72 nci madde gereğince belli bir süre görev yapmak üzere zorunlu olarak sürekli görevle atananlar hakkında bu bölgelerdeki görev süreleri içinde bu fıkra hükmü uygulanmaz.
 
20- AYLIKSIZ İZİN (ASKERLİK)
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Askerlik Görevi Süresince 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108 üncü maddesinin (F) fıkrası. 1-Memuriyet hizmetleri sırasında askerlik hizmetini yerine getirmek için aylıksız izne ayrılanların kadroları saklı tutulur.
21- YARIM ZAMANLI ÇALIŞMA
657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak görev yapan memurlar Çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden aybaşına kadar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek 43 üncü maddesi. 1-Bu izinden yararlanmak isteyen memura, yarım zamanlı çalışmaya başladığı tarihi izleyen aybaşından itibaren, mali haklar ile sosyal yardımlarına ilişkin her bir ödeme unsurunun yarısı esas alınarak ödeme yapılır.
2- Bunların fiili çalışmaya bağlı ödemeleri hakkında ise ilgili mevzuat hükümleri uygulanmaya devam olunur. Derece yükselmesi ile kademe ilerlemesi için aranan süreler açısından bu şekilde çalışılan dönemdeki hizmet süreleri yarım olarak dikkate alınır.
3- Bu kapsamdaki memurun çalışma saatleri ilgili kurum tarafından belirlenir.
4-Bir çocuğu eşiyle birlikte veya münferit olarak evlat edinen memurlar ile memur olmayan eşin münferit olarak evlat edinmesi halinde memur olan eşleri de istekleri üzerine çocuğun fiilen teslim edildiği tarihten veya 104 üncü maddenin (A) fıkrası uyarınca sekiz haftalık izin verilmesi ya da aynı maddenin (F) fıkrası uyarınca izin kullanılması halinde bu izinlerin bitiminden itibaren bu fıkra hükümlerinden yararlanır.
5- Yarım zamanlı çalışma hakkının kullanımına ilişkin usul ve esaslar ile bu haktan yararlanamayacak memurlarla ilgili Bakanlar Kurulu henüz yayımlanmamıştır.

27
Genel bilgi ve dökümanlar / Zam ve tazminatlar
« : 12 Şubat 2020, 14:40:53 »
2020 yılı zam ve tazminat oranları cetvelini eklentiden indirebilirsiniz.

28
Genel bilgi ve dökümanlar / Kesenek bilgi sistemi java ayarları
« : 21 Ocak 2020, 11:36:14 »
1. Adım : Başlat Program arama kutusuna JAVA yazıyor ardından gelen seçeneklerden Configure Java diyoruz.
2. Adım : Gelen ekrandan Securitye giriş yapıp Edit site listten sitenin ana sayfasını ekliyoruz ( Ana sayfa önemli )
3. Adım : Yine security sekmesinde en yukarıdaki Enable java content kutucuğu tikli değilse tikliyoruz herşeyi kaydet deyip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

29
Genel bilgi ve dökümanlar / 2020 giyim yardımı genelgesi
« : 18 Ocak 2020, 09:58:44 »
2020 yılı giyim yardımı formları ektedir.

30
Genel bilgi ve dökümanlar / SGK Prime Esas Kazançlar
« : 13 Ocak 2020, 09:04:25 »
SIRA NO PRİME TABİ OLAN ve OLMAYAN KAZANÇLAR PRİME TABİ / DEĞİL (+ / -) HANGİ AYDA PRİME TABİ TUTULDUĞU
1 Asıl Ücret + Hak Edilen Ay
2 Ödeme şekil ve zamanına göre ücret çeşitleri    
    a) Zaman birimine göre ücret + Hak Edilen Ay
  aa) Hafta tatili ücreti + Hak Edilen Ay
  ab) Ulusal Bayram-Genel tatil ücreti + Hak Edilen Ay
  ac) Fazla çalışma- Fazla Mesai ücreti + Hak Edilen Ay
  ad) Yıllık ücretli izin ücreti + Hak Edilen Ay
  ae) Cumartesi günü ücreti + Hak Edilen Ay
    b) İşbirimi esasına göre ücret + Hak Edilen Ay
  ba) Yüzde usulüyle alınan ücret + Hak Edilen Ay
  bb) Profesyonel futbolcuya ödenen ücret + Hak Edilen Ay
  bc) Transfer ücreti + Hak Edilen Ay
  bd) Transfer verimi ücreti + Hak Edilen Ay
    c) Götürü ücret + Hak Edilen Ay
    d) Belirsiz zaman ve miktar üzerinden ödenen ücret + Hak Edilen Ay
  da) Hazırlama ücreti + Hak Edilen Ay
  db) Tamamlama ücreti + Hak Edilen Ay
  dc) Temizleme ücreti + Hak Edilen Ay
  – Kardan hisse şeklinde ödenen ücret + Hak Edilen Ay
  – Komisyon ücreti + Hak Edilen Ay
3 Ücretin eklentileri    
    a) Primler + Ödendiği Ay
  aa) Yıpranma tazminatı, + Ödendiği Ay
  ab) Özel hizmet tazminatı, + Ödendiği Ay
  ac) Yabancı dil tazminatı + Ödendiği Ay
  ad) Vardiya ve ağır vasıta tazminatı, + Ödendiği Ay
  ae) İmza zorunluluğu tazminatı + Ödendiği Ay
  af) Seyyar görev tazminatı, –  ————–
  ag) Tabii afet yardımı + Ödendiği Ay
  ah) Nakit ödenen kira yardımı, + Ödendiği Ay
  aı) Nakit ödenen giyecek yardımı + Ödendiği Ay
  ai) Nakit ödenen yakacak yardımı, + Ödendiği Ay
  aj) Askerlik yardımı + Ödendiği Ay
  ak) Sünnet yardımı, + Ödendiği Ay
  al) Nakit ödenen taşıt yardımı + Ödendiği Ay
  am) Nakit ödenen ısıtma yardımı, + Ödendiği Ay
  an) Nakit ödenen elbise dikiş bedeli, + Ödendiği Ay
  ao) Nakit ödenen ayakkabı bedeli + Ödendiği Ay
  aö) Ek tazminat, + Ödendiği Ay
  ap) Yılbaşı parası, + Ödendiği Ay
  ar) Kreş ücreti  (TIKLAYINIZ) –  
  as) Makam tazminatı, + Ödendiği Ay
  aş) İş riski zammı + Ödendiği Ay
  at) Bayram harçlığı + Ödendiği Ay
    b) İkramiye + Ödendiği Ay
  ba) Bayram ikramiyesi + Ödendiği Ay
  bb) Yılbaşı ikramiyesi + Ödendiği Ay
  bc) 6772 Sayılı Kanun gereğince ödenen ikramiye (2.ikramiye hariç) –  
  bd) 6772 sayılı Kanun gereğince Bakanlar Kurulu kararına dayanılarak ödenen ikramiye –  
  be) 2448 sayılı Kanun gereğince ödenen ikramiye + Ödendiği Ay
  – Jübile ikramiyesi –  
  – Mesleki eğitim gören öğrencilere ödenen ikramiye –  
  c) Hakkı huzurlar (toplantı parası)sigortalı ise + Ödendiği Ay
  d) Eleman teminindeki güçlük zammı, kıdem zammı + Ödendiği Ay
4 İdare veya kaza mercilerince verilen karar gereğince yapılan ödemeler + Ödendiği Ay
  a) Ücret niteliğinde olanlar + Hak Edilen Ay
  b) Ücretin eklentileri niteliğinde olanlar + Ödendiği Ay
5 Diğer ödemeler + Ödendiği Ay
6 Sigortalılara istirahatli iken ödenen ücretler + Hak Edilen Ay
7 Yıllık izin ücretleri + Ödendiği Ay
8 İzin harçlığı (işkazası ve meslek hastalığı hariç) + Ödendiği Ay
9 Yolluklar –  
  a) Personelin toplu halde işe gidip gelmesinde servis sağlanması –  
  b) Personelin evinden işe gelip gitmesi için abonman bileti verilmesi (belgelenmesi koşulu ile) –  
  c) Harcırahlar –  
10 Çocuk zammı (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca belirlenecek miktarı aşmamak üzere) –  —-
11 Aile zammı (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca belirlenecek miktarı aşmamak üzere) –  —–
12 Yemek Parası (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca belirlenecek miktarı aşmamak üzere) –  ——-
    a) İşyerinde personeline yedirilen yemek, yoğurt v.b. –  
13 Ölüm yardımı –  
14 Doğum yardımı –  
15 Evlenme yardımı –  
16 Ayni yardımlar –  
  a) Ayni konut tahsisi –  
  b) İşyerinde kullanılmak üzere havlu, sabun v.b. –  
17 Geri ödemeli ücret avansları –  
18 Kıdem tazminatı –  

31
Genel bilgi ve dökümanlar / Kalkınmada 1. Derece Öncelikli İller
« : 13 Ocak 2020, 08:53:15 »
1. Adıyaman 26. Kars
2. Ağrı 27. Kastamonu
3. Aksaray 28. Kırıkkale
4. Amasya 29. Kırşehir
5. Ardahan 30. Kilis
6. Artvin 31. Malatya
7. Bartın 32. Mardin
8. Batman 33. Muş
9. Bayburt 34. Nevşehir
10. Bingöl 35. Niğde
11. Bitlis 36. Ordu
12. Çanakkale (Gökçeada ve Bozcaada) 37. Osmaniye
13. Çankırı 38. Rize
14. Çorum 39. Samsun
15. Diyarbakır 40. Siirt
16. Elazığ 41. Sinop
17. Erzincan 42. Sivas
18. Erzurum 43. Şanlıurfa
19. Giresun 44. Şırnak
20. Gümüşhane 45. Tokat
21. Hakkari 46. Trabzon
22. Iğdır 47. Tunceli
23. Kahramanmaraş 48. Van
24. Karabük 49. Yozgat
25. Karaman 50. Zongulda

32
Genel bilgi ve dökümanlar / 2021 yılı memur maaş verileri
« : 10 Ocak 2020, 13:30:02 »
01/01/2021 ila 30/06/2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere....
KATSAYILAR -
Maaş Katsayısı 0,165786
Taban Aylık Katsayısı 2,594917
Yan Ödeme Katsayısı 0,052576
Kıdem Aylık Göstergesi Her hizmet yılı için 20,
(Kıdem Aylık Göstergesi*Hizmet Yılı*Maaş Katsayısı) 25 yılı hizmetten sonra 500
Aile Yardımı Ödeneği (Eş için) 376,83
(2.273*Maaş Katsayısı)
Aile Yardımı Ödeneği (Çocuk İçin- İki çocuk sınırı 2010 yılından itibaren kaldırılmıştır) 41,44 (Bir çocuk)
(Bir çocuk için 250, iki çocuk için 500*Maas Katsayısı) 82,89 (İki çocuk)
(Not: 0-6 yaş arası için (72 nci ay dahil) iki katı uygulaması yapılmaktadır.) 124,32 (Üç çocuk)
  165,76 (Dört çocuk)
  207,2 (Beş çocuk)
   
  (Not: 0-6 yaş arasındaki çocuklar için 2 katı ödenecektir.)
Dogum Yardımı Ödeneği Türk vatandaşlarına,
633 sayılı KHK'nın ek 4. maddesi hükmü gereğince, 1/5/2015 tarihinden itibaren; canlı doğan birinci çocuğu için 300 TL,
  ikinci çocuğu için 400 TL,
  üçüncü ve sonraki çocukları için 600 TL
  doğum yardımı yapılır.
Ölüm Yardımı Ödeneği 1.574,96
Es veya Çocugun Ölümü (9500*Maaş katsayısı) 3.149,93
Memurun Ölümü (9500*2*Maaş katsayısı)  
Özel Hizmet Tazminatı Tavanı 1.574,96
9.500*Maaş Katsayısı
Emekli Keseneği (Kişi İçin) 16%
Emekli Keseneği (Kurum İçin) 20%
.
Emeklilik Keseneği matrahına eklenecek en yüksek Devlet memuru aylığına uygulanacak oranlar (2016-2017 toplu sözleşmesinin 42. maddesi uyarınca)
Ek Gös. 8400 ve yukarısı 255%
Ek Gös. 7600 dahil-8400 hariç 215%
Ek Gös. 6400 dahil-7600 hariç 195%
Ek Gös. 4800 dahil-6400 hariç 165%
Ek Gös. 3600 dahil-4800 hariç 145%
Ek Gös. 2200 dahil-3600 hariç 85%
Diğerlerinde 55%
.
HARCIRAHLAR
YURTIÇI HARCIRAHLAR
Memur ve Hizmetlilerden
a) Ek Göstergesi 8000 ve Daha Yukari Olanlar (1) 61,65
b) Göstergesi 5800 (Dahil) - 8000 (Hariç) Olanlar 57,55
c) Ek Göstergesi 3000 (Dahil) - 5800 (Hariç) Olanlar 54,05
d) Kadro Derecesi 1 - 4 Olanlar 47,65
e) Kadro Derecesi 5 - 15 Olanlar 46,35
(1) 6245 sayılı Harcırah Kanununun 33 üncü maddesinin (b) bendine göre verilecek gündeliklerin hesabında bu tutar esas alınır.
* 6245 sayılı Harcırah Kanununun 33 üncü maddesinin (b) ve (d) fıkralarına göre yatacak yer temini için ödenecek ücretlerin hesabında, gündeliklerinin %50 artırımlı
Arazi Üzerinde Çalışanlara Verilecek Tazminatlar (Madde 50)
50 nci Maddenin 1, 2, 3, 4 ve 5 inci Bentlerinde Yer Alan Personel :
1-50.maddesinin 1,2,4 ve 5.bentlerinde yer alan personelden  
a) Kadro Derecesi 1 - 4 Olanlar 18,9
b) Kadro Derecesi 5 - 15 Olanlar 18,25
Bu tazminattan yararlananlardan;
1) Memuriyet mahalli dışındaki çalışma alanlarında hizmet görenler ile 24.2.1984 tarihli ve 2981 sayılı Kanun uygulamasında çalışan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personeline yukarıda yazılı miktarların yarısı ek olarak ödenir.
2) Bu çalışmaları dolayısıyla arazide, şantiyede veya gemilerde geceleyenlere bu suretle bulunacak miktarın yarısı ek olarak ayrıca ödenir.
.
Memurlara Yapilan Ödemeler ve Bu Ödemelerden Yapilacak Kesintiler
VERGİ ORANLARI
Damga Vergisi Oranlari (16.08.1999'dan Itibaren 99/1342 s. B.K.K.) Binde 7,59
Ücretliler, Aylıklar ve Bazı Özlük Ödemelerinden
.
GELİR VERGİSİ TARİFESİ (ÜCRETLİLER İÇİN)
24.000 Türk Lirasına kadar 15%
53.000 Türk Lirasının 24.000 lirası için 3.600 TL, fazlası 20%
130.000 Türk Lirasının 53.000 lirası için 9.400 TL(ücret gelirlerinde 190.000 TL'nin 53.000 TL'si için 9.400 TL), fazlası 27%
650.000 Türk Lirasının 130.000 lirası için 30.190 TL(ücret gelirlerinde 650.000 TL'nin 190.000 TL'si için 46.390 TL), fazlası 35%
650.000 TL'den fazlasının 650.000 TL'si için 212.190 TL (ücret gelirlerinde 650.000 TL'den fazlasının 650.000 TL'si için 207.390 TL), fazlası 40%
ENGELLİLİK İNDİRİMİ TUTARLARI
Birinci derece engelliler için 1500 TL,
İkinci derece engelliler için 860 TL
Üçüncü derece engelliler için 380 TL
BRÜT ASGARİ ÜCRET  
2021 yılı için günlük 119,25 TL'den (30 gün üzerinden) 3.577.50 TL

33
Güncel bilgi ve dökümanlar / 2021 yılı gelir vergisi oranları
« : 02 Ocak 2020, 10:27:53 »
2021 yılı gelir vergisi genel tebliği 29 Aralık 2020 tarih ve 31349 sayılı resmi gazete mükerrer sayısında yayımlandı. Buna göre 2021 yılında uygulanacak olan gelir vergisi dilimleri belirlenmiş oldu.  Buna göre ücretliler için gelir vergi dilimi aralıkları şu şekilde oluştu :

24.000   liraya kadar %15
53.000   liraya kadar %20
130.000 liraya kadar %27
650.000 liraya kadar %40

Konu ile ilgili Resmi Gazete için tıklayın.

34
Program Destek / Ynt: Apartman Yönetimi programı
« : 07 Aralık 2019, 21:58:52 »
Alıntı yapılan: selim - 04 Aralık 2019, 18:29:34
Öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Ancak data kısmında  çalışmayan hatalı kısımlar var. Mesela ağustos ayı aidatlarını çekmiyor. yine aylardan bazlıarı çalışmıyor İlginize teşekkürler
Denedim tüm ayları çekiyor. Bir sıkıntı yok

35
Program Destek / Ynt: Apartman Yönetimi programı
« : 07 Aralık 2019, 10:07:41 »
Alıntı yapılan: sera - 06 Aralık 2019, 19:20:50
Mehmet bey emeğinize sağlık ancak bakabildim çok teşekkür ederim. Sizin bu yaptığınız tabloda ay bazında kaç para vermiş onu görüyoruz. Benim demek istediğim kişi aynı ay içinde 2 ya da 3 ödeme
yapmış olsun.Bu tutarları ayın kaçında kaç para vermiş şeklinde görebileceğim bir bölüm de olursa çok iyi olur.
Sera Hanım Ana Sayfada kişinin o ay içerisinde ödediği toplam aidat miktarı gözüküyor. Programda Ana Sayfasında ayrıca Rapor Sayfasını Aç butonu var. Ona tıklayıp RAPOR sayfasını açın. Orada rapor istediğiniz kişinin adı ve soyadını seçip rapor oluştur butonuna tıkladığınızda yapmış olduğu bütün ödemeleri de tarihleri ve miktarları ile birlikte görebilirsiniz.

36
Program Destek / Ynt: Apartman Yönetimi programı
« : 30 Kasım 2019, 15:18:27 »
Basit bir şekilde programlamaya çalıştım. Kontrol edin eksik ve hatalı yönleri birlikte gidermeye çalışalım. Hiç apartman yönetiminde bulunmadığım için neler eksik tam olarak bilemiyorum.

37
Program Destek / Ynt: Apartman Yönetimi programı
« : 29 Kasım 2019, 12:46:25 »
Sera Hanım hafta sonu müsait zaman bulabilirsem programı dediğiniz şekilde ayrıntılı olarak düzenlemeye çalışırım.
İyi günler

38
Program Destek / Ynt: Apartman Yönetimi programı
« : 28 Kasım 2019, 15:43:54 »
Alıntı yapılan: sera - 28 Kasım 2019, 13:41:17
Alıntı yapılan: Mehmet KURU - 28 Mart 2014, 16:12:43
Zeynep hanım basit bir şekilde düzenlemeye çalıştım. İnceleyin ve eksik yönleri varsa yazışarak gidermeye çalışalım. Eklentiden indirebilirsiniz.
Mehmet bey üyelerin ayda parça parça bir kaç kez verdiği rakamları da görmek istiyorsam yani mesela Kasım ayında 12 Kasımda 100 TL, 25 Kasımda 50 TL gibi bu listeyi nasıl ayarlayabiliriz. Diğer aylarda da aynı durum geçerli.Parça parça verenlerin hangi tarihlerde ne kadar verdiğini de bu listede görmek istiyorsam ne şekilde yapmalıyım.
Nasıl bir program ve hangi detayları görmek istediğinizi bir excel sayfası üzerinde ayrıntılı olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

39
Güncel bilgi ve dökümanlar / 2021 yılı harcırah oranları
« : 21 Ekim 2019, 13:17:01 »
2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi H Cetveli (Yurtiçi Gündelikler) (TL) tespit edilerek 2021 yılı bütçesine konuldu. Buna göre 2021 yılında uygulanacak olan gündelikler şu şekilde belirlendi.
A- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Başbakan Yardımcıları   80,50
b)Anayasa   Mahkemesi Başkanı, Genelkurmay Başkanı, Bakanlar, Milletvekilleri, Kuvvet   Komutanları, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı, Başbakanlık   Müsteşarı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri, Türkiye Büyük Millet Meclisi   Genel Sekreteri, Orgeneraller, Oramiraller, Yargıtay, Danıştay, Uyuşmazlık   Mahkemesi ve Sayıştay Başkanları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, Danıştay   Başsavcısı, Diyanet İşleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanları   73,50
B-   Memur   ve Hizmetlilerden
a)Ek   göstergesi 8000 ve daha yüksek olan kadrolarda bulunanlar (1)   61,65
b)Ek   göstergesi 5800 (dahil) – 8000 (hariç) olan kadrolarda bulunanlar   57,55
c)Ek   göstergesi 3000 (dahil) – 5800 (hariç) olan kadrolarda bulunanlar   54,05
d)Aylık/kadro derecesi 1-4 olanlar   47,65
e)Aylık/kadro derecesi 5-15 olanlar   46,35

40
ARŞİV / Abdullah Demirbaş vefat etti.
« : 17 Ekim 2019, 10:10:27 »
Amasya Göynücek Çulpara Köyünden sevgili dostum Abdullah Demirbaş 16.10.2019 tarihinde vefat etmiştir. Zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan arkadaşıma Allah'tan rahmet tüm eş, dost ve tanıdıklarına baş sağlığı dilerim.


41
Diğer destek konuları / Ynt: Sürekli İşçi Maaşları
« : 04 Ekim 2019, 14:33:06 »
Bendeki programda da yemek yardımının tamamı değil de yasal oranı SGK matrahına dahil edilmiyor. Zaten tamamını SGK matrahından düşmemeniz lazım. Onun yasal bir oranı var o kadarı SGK matrahından düşülüyor.
MAAŞ ÖDEME SEÇENEKLERİ sayfasında H37 sütununa brüt asgari ücret tutarını girmemiş olabilirsiniz. İsterseniz orayı bir kontrol edin.

42
Genel bilgi ve dökümanlar / Tarım Bakanlığı bölgeler
« : 15 Eylül 2019, 14:06:45 »
IV SAYILI CETVEL

IV SAYILI CETVEL

Kalkınmada Öncelikli Yörelerin Dereceleri

 

 

1. BÖLGE

AKSARAY ESKİL, SARIYAHŞİ, ORTAKÖY; GİRESUN GÜCE, PALAKLI (YAĞLIDERE), DERELİ, ÇANAKÇI, DOĞANKENT, ŞEBİNKARAHİSAR; KARAMAN AYRANCI, ERMENEK; KIRIKKALE SULAKYURT, ÇELEBİ, KARAKEÇİLİ; KIRŞEHİR BOZTEPE; KİLİS ELBEYLİ, MUSABEYLİ, POLATELİ; NEVŞEHİR ACIGÖL, KOZAKLI; ORDU ÇAYBAŞI, ÇATALPINAR, İKİZCE, KORGAN, GÜRGENTEPE, ÇAMAŞ, KUMRU, ULUBEY, KABADÜZ; OSMANİYE DÜZİÇİ, SUMBAS; RİZE ÇAMLIHEMŞİN, İKİZDERE, HEMŞİN; SAMSUN AYVACIK, ASARCIK, SALIPAZARI, YAKAKENT, KAVAK, ALAÇAM, LADİK; TRABZON DÜZKÖY, KÖPRÜBAŞI, ŞALPAZARI, HAYRAT, DERNEKPAZARI, TONYA, MAÇKA, ÇAYKARA

 

2. BÖLGE

AKSARAY AĞAÇÖREN; AMASYA MERKEZ, SULUOVA, MERZİFON, GÜMÜŞHACIKÖY, TAŞOVA; ARTVİN MERKEZ, ARHAVİ, HOPA; BARTIN MERKEZ, AMASRA; ÇANKIRI MERKEZ, ILGAZ, ATKARACALAR, ÇERKEŞ; ÇORUM MERKEZ, İSKİLİP, SUNGURLU, OSMANCIK, MECİTÖZÜ, ALACA; GİRESUN ÇAMOLUK, ALUCRA; KARABÜK MERKEZ, ESKİPAZAR, SAFRANBOLU; KARAMAN SARIVELİLER, BAŞYAYLA; KASTAMONU MERKEZ, İNEBOLU, TOSYA, TAŞKÖPRÜ; KIRŞEHİR AKÇAKENT, ÇİÇEKDAĞI; NİĞDE ÇİFTLİK, ÇAMARDI; ORDU AKKUŞ, KABATAŞ, MESUDİYE, GÖLKÖY, AYBASTI; SİNOP MERKEZ, BOYABAT, GERZE, AYANCIK; SİVAS MERKEZ, GEMEREK, ŞARKIŞLA, YILDIZELİ; TOKAT MERKEZ, ERBAA, NİKSAR, ZİLE, TURHAL, PAZAR; YOZGAT MERKEZ, SORGUN, YERKÖY, ŞEFAATLİ, SARIKAYA, AKDAĞMADENİ, BOĞAZLIYAN, ÇANDIR; ZONGULDAK MERKEZ, ÇAYCUMA, EREĞLİ, DEVREK, ALAPLI; ÇANAKKALE GÖKÇEADA, BOZCAADA

 

3. BÖLGE

ADIYAMAN MERKEZ; AMASYA HAMAMÖZÜ, GÖYNÜCEK; ARTVİN MURGUL, BORÇKA; BARTIN ULUS, KURUCAŞİLE; ÇANKIRI KORGUN, BAYRAMÖREN, KURŞUNLU, ŞABANÖZÜ, ORTA, ELDİVAN, KIZILIRMAK, YAPRAKLI; ÇORUM BOĞAZKALE, ORTAKÖY, LAÇİN, BAYAT, UĞURLUDAĞ, KARGI, OĞUZLAR, DODURGA; ELAZIĞ MERKEZ; ERZİNCAN MERKEZ; ERZURUM MERKEZ, ILICA; KASTAMONU AZDAVAY, CİDE, DADAY, DEVREKANİ, PINARBAŞI, ŞENPAZAR, KÜRE, ARAÇ, İHSANGAZİ, AĞLI, BOZKURT, SEYİDİLER, DOĞANYURT, ABANA, HANÖNÜ, ÇATALZEYTİN; KAHRAMANMARAŞ MERKEZ, ANDIRIN, GÖKSUN, ELBİSTAN, AFŞİN; KARABÜK EFLANİ, OVACIK, YENİCE; MALATYA MERKEZ; SİNOP SARAYDÜZÜ, DURAĞAN, TÜRKELİ, DİKMEN, ERFELEK; SİVAS GÜRÜN, İMRANLI, ZARA, HAFİK, ULAŞ, ALTINYAYLA, DİVRİĞİ, SUŞEHRİ; ŞANLIURFA MERKEZ; TOKAT YEŞİLYURT, ARTOVA, SULUSARAY, REŞADİYE, BAŞÇİFTLİK, ALMUS; YOZGAT SARAYKENT, ÇAYIRALAN, AYDINCIK, ÇEKEREK, KADIŞEHRİ, YENİFAKILI; ZONGULDAK GÖKÇEBEY

 

4. BÖLGE

ADIYAMAN BESNİ, KAHTA; AĞRI MERKEZ; ARDAHAN MERKEZ; ARTVİN ŞAVŞAT; BAYBURT MERKEZ; DİYARBAKIR MERKEZ; ERZİNCAN ÜZÜMLÜ, OTLUKBELİ, REFAHİYE, ÇAYIRLI; ERZURUM UZUNDERE, NARMAN, OLTU, PASİNLER, AŞKALE, PAZARYOLU, İSPİR, TORTUM; GÜMÜŞHANE MERKEZ, KELKİT; KARS MERKEZ; MALATYA AKÇADAĞ, KALE, HEKİMHAN, ARAPGİR, YEŞİLYURT, BATTALGAZİ, DARENDE; SİVAS AKINCILAR, DOĞANŞAR, KOYULHİSAR, GÖLOVA, KANGAL; ŞANLIURFA BİRECİK, BOZOVA, SURUÇ, HALFETİ; VAN MERKEZ

 

5. BÖLGE

ADIYAMAN TUT, SAMSAT, GÖLBAŞI; AĞRI TUTAK, PATNOS, ELEŞKİRT; ARTVİN ARDANUÇ, YUSUFELİ; BATMAN MERKEZ; BAYBURT DEMİRÖZÜ, AYDINTEPE; BİNGÖL MERKEZ; BİTLİS MERKEZ; ELAZIĞ BASKİL, KEBAN, MADEN, SİVRİCE, AĞIN; ERZİNCAN TERCAN, İLİÇ, KEMALİYE, KEMAH; ERZURUM HORASAN, OLUR, KÖPRÜKÖY; GÜMÜŞHANE KÜRTÜN, KÖSE, TORUL, ŞİRAN; IĞDIR MERKEZ; KARS SARIKAMIŞ, KAĞIZMAN; KAHRAMANMARAŞ ÇAĞLAYANCERİT, TÜRKOĞLU, NURHAK, PAZARCIK, EKİNÖZÜ; MALATYA PÖTÜRGE, YAZIHAN, DOĞANYOL, ARGUVAN, KULUNCAK, DOĞANŞEHİR; MARDİN MERKEZ; MUŞ MERKEZ; SİİRT MERKEZ; ŞANLIURFA HARRAN, VİRANŞEHİR, HİLVAN, CEYLANPINAR, AKÇAKALE, SİVEREK; VAN EDREMİT

 

6. BÖLGE

ADIYAMAN SİNCİK, ÇELİKHAN, GERGER; AĞRI DİYADİN, HAMUR, TAŞLIÇAY, DOĞUBEYAZIT; ARDAHAN HANAK, GÖLE, POSOF, ÇILDIR, DAMAL; BİTLİS AHLAT, ADİLCEVAZ, TATVAN; DİYARBAKIR ERGANİ, SİLVAN, BİSMİL; ERZURUM ÇAT, HINIS, TEKMAN, KARAÇOBAN, KARAYAZI, ŞENKAYA; IĞDIR ARALIK, KARAKOYUNLU, TUZLUCA; KARS SUSUZ, AKKAYA, SELİM, DİGOR, ARPAÇAY; MARDİN NUSAYBİN, KIZILTEPE, MİDYAT; TUNCELİ MERKEZ; VAN ERCİŞ, GEVAŞ

 

7. BÖLGE

BATMAN HASANKEYF, KOZLUK, SASON, GERCÜŞ, BEŞİRİ; BİNGÖL YAYLADERE, YEDİSU, KARLIOVA, SOLHAN, GENÇ, ADAKLI, KİĞI; BİTLİS MUTKİ, GÜROYMAK, HİZAN; DİYARBAKIR HAZRO, HANİ, KULP, ÇÜNGÜŞ, EĞİL, DİCLE, KOCAKÖY, LİCE, ÇINAR, ÇERMİK; ELAZIĞ PALU, ALACAKAYA, ARICAK, KARAKOÇAN, KOVANCILAR; HAKKARİ MERKEZ, ÇUKURCA, ŞEMDİNLİ, YÜKSEKOVA; MARDİN SAVUR, DARGEÇİT, DERİK, YEŞİLLİ, MAZIDAĞ, ÖMERLİ; MUŞ VARTO MALAZGİRT, KORKUT, HASKÖY, BULANIK; SİİRT ŞİRVAN, PERVARİ, ERUH, KURTALAN, BAYKAN, AYDINLAR; ŞIRNAK MERKEZ, ULUDERE, GÜÇLÜKONAK, SİLOPİ, CİZRE, İDİL, BEYTÜŞŞEBAP; TUNCELİ ÇEMİŞKEZEK, PÜLÜMÜR, MAZGİRT, NAZIMİYE, HOZAT, OVACIK, PERTEK; VAN BAHÇESARAY, ÇALDIRAN, ÇATAK, SARAY, ÖZALP, GÜRPINAR, MURADİYE, BAŞKALE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


43
Güncel bilgi ve dökümanlar / Hakem kurulu kararı tam metni
« : 01 Eylül 2019, 08:19:42 »
Toplu Sözleşme görüşmelerinde Hükümet ile yetkili konfederasyon Memur-Sen uzlaşamamıştı. Uzlaşamayınca konu Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na gitmişti. Hakem Kurulu'da Hükümetin verdiği oransal zammın aynısını vermişti. Yani 2020 için 4+4, 2021 için de 3+3 zam oranını onaylamıştı. Hakem Kurulu'nun verdiği kararın tam metni Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararın tam metni için tıklayınız.

44
Güncel bilgi ve dökümanlar / Kamu işçileri toplu sözleşme imzalandı.
« : 14 Ağustos 2019, 12:20:09 »
Hükümet ile Türk-İş, kamu işçisinin 2019-2020'deki mali ve sosyal haklarını belirleyen 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi üzerinde anlaştı. Ücreti 3 bin 500 TL'nin altındaki işçiye 150 TL iyileştirme, tüm işçilere 2019 yılı için %8+%4, 2020 için %3+%3 ve enflasyon farkı oranında zam yapılacak.

Türk-İş Kamu Koordinasyon Kurulu, iki gün önce 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi'nde anlaşma sağlanmaması üzerine üç aşamadan oluşan eylem kararı almıştı.

TÜRK-İŞ'İN TALEBİ

Türk-İş, en düşük ücretin 3 bin 500 liraya yükseltilmesini, tüm kamu işçilerine seyyanen brüt 300 lira zam, ilk altı ay yüzde 15, ikinci, üçüncü ve dördüncü altı aylarda enflasyon artı 3 puan refah talep etmişti.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Emeğe ve alın terine verdiğimiz temel insan odaklı oldu. Emeğe olan saygımız devam edecek. Alın terini kutsal atfeden bir geleneğin temsilcileriyiz. İşçimizin emeğini koruyan asgari ücreti bu sene işçi ve işverenlerimizin ortak uzlaşısıyla 2 bin 20 TL'ye kadar çıkardık. Taşerona kadro sorununu da hamdolsun yine biz çözdük. Sendikalaşma konusunda da hükümetlerimiz döneminde de büyük ilerlemeler kaydettik. Sendikalaşma oranımızı yüzde 9'lardan yüzde 14'lere ulaştırdık.

Protokol kapsamında 3 bin 500 TL'nin altında ücret altında işçilerimize 150 TL iyileştirme yapıyoruz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde 2019'un ilk 6 ayında yüzde 8 ikinci altı ay için yüzde 4 oranında zam yapılması için uzlaştık. İşçilerimiz enflasyon farkı zammı da almıştı. 2019-2020 sözleşmemiz bu güzel bayram gününde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

BAKAN SELÇUK'UN AÇIKLAMALARI

"Protokol kapsamında, brüt 3 bin 500 TL'nin altında ücret alan kamu işçilerimizin maaşlarına brüt ücret 3 bin 500 TL'yi aşmayacak şekilde 150 TL iyileştirme yapıyoruz."

"Yaptığımız görüşmeler neticesinde, kamu işçilerimizin ücretlerine; 2019'un ilk altı ayında yüzde 8 oranında, 2019'un ikinci altı ayında yüzde 4 oranında zam yapılması konusunda uzlaştık."

"Kamu işçilerimiz Ocak ayında yüzde 6,69 oranında bir enflasyon farkı zammını da almışlardı. 2019 yılı için üzerinde uzlaştığımız zamlarla birlikte, yıl geneli toplam ücret zammı yüzde 19'u aşmış oluyor."

" 2020 yılı için ise; ilk altı ayda yüzde 3 oranında, ikinci altı ayda yüzde 3 oranında ücret artışı gerçekleştireceğiz."

"Üzerinde uzlaştığımız bu zam oranları enflasyonun altında kalırsa, kamu işçilerimiz enflasyon farkını da almaya devam edecekler. 2019-2020 Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolümüz hayırlı uğurlu olsun inşallah."

Kaynak : Memurlar.Net

45
Genel bilgi ve dökümanlar / Sağlık lisans tamamlama 2020 taban ve tavan puanları
« : 12 Ağustos 2019, 11:30:52 »
İncelemek için tıklayınız.

46
ARŞİV / Halil Öksel vefat etti.
« : 12 Ağustos 2019, 10:28:06 »
Uzun yıllar görev yaptığım Amasya ili Göynücek İlçesi Başpınar Köyü sakinlerinden Halil ÖKSEL 10.08.2019 tarihinde vefat etmiştir. Halil abime Allah'tan rahmet tüm yakınlarına baş sağlığı dilerim.

47
Diğer programlar / İş sağlığı ve güvenliği ücret programı
« : 01 Temmuz 2019, 10:34:17 »
Program 2021 yılı için yeni ekonomik kodlar da girilerek en son hali ile 10.01.2021 tarihinde yüklenmiştir. İndirdikten sonra kullanımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar mehmetkuru28@gmail.com adresinden iletişime geçerek veya bizzat buradan destek bölümüne yazarak yaşadıkları sıkıntılarla ilgili destek talebinde bulunabilirler.

Programın hatasız olarak çalışması için :
Boş bir excel sayfası açın
.. Dosya
.. Seçenekler
.. Güven Merkezi
.. Güven merkezi ayarları
.. Makro ayarları

sekmelerini sırası ile açın.
Makro ayarları kısmında en alttaki
Tüm makroları etkinleştir seçeneğini seçip kaydedin.



48
Excel Programları / Taşeron işçi maaş programı
« : 01 Temmuz 2019, 10:31:55 »
Program 2021 yılı için yeni ekonomik kodlar da girilerek en son hali ile 10.01.2021 tarihinde yüklenmiştir. İndirdikten sonra kullanımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar mehmetkuru28@gmail.com adresinden iletişime geçerek veya bizzat buradan destek bölümüne yazarak yaşadıkları sıkıntılarla ilgili destek talebinde bulunabilirler.

Programın hatasız olarak çalışması için :
Boş bir excel sayfası açın
.. Dosya
.. Seçenekler
.. Güven Merkezi
.. Güven merkezi ayarları
.. Makro ayarları

sekmelerini sırası ile açın.
Makro ayarları kısmında en alttaki
Tüm makroları etkinleştir seçeneğini seçip kaydedin.


49
Excel Programları / Sözleşmeli personel maaş programı
« : 01 Temmuz 2019, 10:30:32 »
Program 2021 yılı için yeni ekonomik kodlar da girilerek en son hali ile 10.01.2021 tarihinde yüklenmiştir. İndirdikten sonra kullanımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar mehmetkuru28@gmail.com adresinden iletişime geçerek veya bizzat buradan destek bölümüne yazarak yaşadıkları sıkıntılarla ilgili destek talebinde bulunabilirler.

Programın hatasız olarak çalışması için :
Boş bir excel sayfası açın
.. Dosya
.. Seçenekler
.. Güven Merkezi
.. Güven merkezi ayarları
.. Makro ayarları

sekmelerini sırası ile açın.
Makro ayarları kısmında en alttaki
Tüm makroları etkinleştir seçeneğini seçip kaydedin.

50
Excel Programları / Personel maaş ve diğer ödemeler programı
« : 01 Temmuz 2019, 10:29:42 »
Program 2021 yılı için yeni ekonomik kodlar da girilerek en son hali ile 10.01.2021 tarihinde yüklenmiştir. İndirdikten sonra kullanımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar mehmetkuru28@gmail.com adresinden iletişime geçerek veya bizzat buradan destek bölümüne yazarak yaşadıkları sıkıntılarla ilgili destek talebinde bulunabilirler.

Programın hatasız olarak çalışması için :
Boş bir excel sayfası açın
.. Dosya
.. Seçenekler
.. Güven Merkezi
.. Güven merkezi ayarları
.. Makro ayarları

sekmelerini sırası ile açın.
Makro ayarları kısmında en alttaki
Tüm makroları etkinleştir seçeneğini seçip kaydedin.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6
  • SMF 2.0.17 | SMF © 2017, Simple Machines
    SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal