Apartman Yönetimi programı

Başlatan zeynepuzun, 28 Mart 2014, 10:17:11

« önceki - sonraki »

YUCEL

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER   MALİYECİDEN SELAMLAR

YUCEL

proğram başarılı TEŞEKKÜRLER  8)

tebessum07

srcn48

Program başarılı ellerinize sağlık. 40 Daire sayısını 48 e çıkarma şansımız var mıdır ? DATA dan düzenleme yapılınca direkt yansııyor sanırım

barbat42

Mehmet bey merhaba konu çok eski ama bir şey soracağım exel de yaptığınız site aidat programında kayıtları deftere aktar dediğimde 48 taneye kadar kaydediyor bunu 110 taneye kadar nasıl çıkartabilirim. Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

Mustafa KOÇ

Merhabalar Mehmet Bey; Site aidat programında bazı şeyler istemek mümkün mü ?
Mesela bizim sitede hem aidat hem de yakıt parası birde demirbaş için ek para istiyoruz Farklı sayfalarda ise ödemelerimiz oluyor Bankadan aldıgımız excel formatında sayfaya eklesek diğer sayfadan olan daire yada taşınmaz sahiplerini otomatik olarak bulsa buradan ise kalan borç miktarını otomatik gösterse ödemeleri de ayrı bir sayfada gösterse gibi ben sayfaları sizinle paylaşsam baka bilirmisiniz ? 

Mehmet KURU

Alıntı yapılan: Mustafa KOÇ - 13 Ekim 2024, 23:10:31Merhabalar Mehmet Bey; Site aidat programında bazı şeyler istemek mümkün mü ?
Mesela bizim sitede hem aidat hem de yakıt parası birde demirbaş için ek para istiyoruz Farklı sayfalarda ise ödemelerimiz oluyor Bankadan aldıgımız excel formatında sayfaya eklesek diğer sayfadan olan daire yada taşınmaz sahiplerini otomatik olarak bulsa buradan ise kalan borç miktarını otomatik gösterse ödemeleri de ayrı bir sayfada gösterse gibi ben sayfaları sizinle paylaşsam baka bilirmisiniz ? 
İstediğiniz kısımları basit bir excel üzerinde gösterebilirseniz müsait bir zamanda ilgilenmeye çalışırım. Ben hiç site yönetiminde bulunmadığım için çoğu şeyi bilmiyorum.